fbpx

Ardei umpluți cu lasanga și conținut scăzut de carbohidrați

ardei umpluți cu lasagna

Ardei umpluți cu lasanga și conținut scăzut de carbohidrați

Timp activ: 15 minute / Timp total: 1 oră

  • Porții Servire: 4 | Informații Nutriționale (per porție):

Calorii: 447; Grăsimi totale: 27g; Grăsimi saturate: 11g; Grăsimi monoinsaturate: 8g; Colesterol: 171 mg; Sodiu: 605mg; Carbohidrați: 11g; Fibră dietetică: 3g; Zahăr: 11g; Proteine: 41g

Straturi de curcan mărunțit, bogate în sos, ricotta cremoasă cu busuioc și mozzarella topită, sunt ingredientele din acești ardei keto-friendly.

Citește și:


Dieta-ketogenica – ce este, cum functioneaza si ce alimente poti manca


Care sunt alimentele bogate in proteine?


Această rețetă reduce timpul de gătit la doar câteva minute, astfel încât să te poți bucura de ea oricând dorești, fără prea mare efort.

  • Recomandare: Asigură-te că folosești un sos marinara subțire.

*Notă: sosurile groase ca și consistență, nu vor funcționa.

Rețetă ardei umpluți cu lasagna – Ce ingrediente conține ?

  • 4 ardei grași
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 lire 85% curcan mărunțit
  • 1 1/2 linguriță condiment italian
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/4 linguriță ardei negru
  • 3 căței de usturoi mediu, tocați
  • 1 cană + 2 linguri (276 ml) sos marinara subțire, fără zahăr,
  • 1 cană brânză ricotta din lapte integral
  • 1/2 cană (10g) busuioc proaspăt, tocat
  • 1 ou mare, bătut
  • 1/2 cană (75g) mozzarella mărunțită, ambalată
  • 1/4 cană (59 ml) bulion cu sodiu scăzut

scăzuți în carbohidrați
THERMOGENIC PROTEIN - sursa de proteine

Cum se prepară ardei umpluți cu lasanga?

Primul pas este prăgătirea ardeilor.

Taie și înlătură căpăcelul ardeiului (îl poți păstra pentru o altă utilizare). Elimină semințele și membranele albe din ardei.

Pune uleiul în tigaie și reglează la foc mare. Când uleiul este fierbinte, adăugă curcanul mărunțit, condimentul italian, sarea și piperul.

Se menține pe foc, amestecând ocazional, până când carnea nu mai este roz, aproximativ 5 minute. Se adaugă usturoiul și se gătește, amestecând ocazional, încă 1 minut. Se oprește focul.

Adaugă 2/3 cană (158 ml) din sosul marinara în vas și amestecă pentru a se combina.

Pune jumătate din amestecul uniform de carne de curcan cu marinara în ardei, restul dă-l deoparte.

Într-un bol mediu, amestecă ricotta cheese, jumătate din cantitatea de busuioc și un ou, împreună, până la combinarea completă. Adaugă acest amestec în ardei. Adaugă amestecul de carne cu sos rămas deasupra compoziției cu ricotta, lăsând vasul curat.


vitamine si minerale

Vitamina A, Complex Vitamine B, Vitamina C, Vitamina D, Vitamina E, Mangan, Zinc, Cupru,Crom, Seleniu, Calciu, Iod, Fier

CUMPĂRĂ ACUM


Presără mozzarella deasupra fiecărui ardei, împingând brânza în jos, astfel încât să fie cuprinsă în ardei.

Toarnă restul de 1/2 cană (118 ml) de marinara și bulionul în vasul instant.

Folosește o oală sub presiune, blochează capacul, rotește supapa de presiune până la etanșare. Ajustează la presiune înaltă și pune la gătit timp de 6 minute.

Când timpul de gătit a scăzut, lăsă presiunea să se elibereze natural timp de 10 minute, apoi eliberează orice presiune rămasă.

După ce sunt gata, transferă cu atenție ardeii pe farfurii, folosind o lingură mare cu fante și lăsă-i să se răcească puțin.

Se fierbe sosul rămas, amestecând ocazional, pentru a-l reduce puțin, aproximativ 2 minute. Se toarnă ușor sosul peste ardei, se garnisește cu busuiocul rămas și se servește. Poftă bună!

Sursă: myfitnesspal.com


SUPLIMENTE SHOP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *